Alisha Massage en Wellness

Alisha Massage en Wellness is een Massagetherapeut gelegen aan Aalsterweg 67a in Eindhoven.

Meer informatie over Alisha Massage en Wellness in Eindhoven

Alisha Massage en Wellness is een Massagetherapeut gelegen in Eindhoven op Aalsterweg 67a.

Kom langs bij Alisha Massage en Wellness uit Eindhoven. Laat je verwennen door een massage te krijgen of een andere beautybehandeling te nemen van een van de beauty specialisten. Kom helemaal tot rust door een massage te krijgen. Ervaar de prettige effecten van de vele soorten massages die Alisha Massage en Wellness aanbieden.

Ben jij opzoek naar een Massagetherapeut in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Alisha Massage en Wellness op de goede plek. Bij Alisha Massage en Wellness kun je terecht voor onder andere vele soorten massages. Deze Massagetherapeut is gelegen aan Aalsterweg 67a in Eindhoven. Je kan Alisha Massage en Wellness telefonisch bereiken op: 31 6 28081588 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.alishamassage.nl/

Wil je graag een massage of beautybehandleing? Kom langs bij Alisha Massage en Wellness of maak telefonisch een afspraak.

Hoe kom je bij Alisha Massage en Wellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alisha Massage en Wellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Massage salon
  2. Alisha Massage en Wellness

Bezoekers bekeken ook