Beste Haartoner 2022

Moe van dezelfde oude look? Je verft je haar één kleur en dan begint het er een beetje te uniform uit te zien. Dat is waar haartoners van pas komen, ze geven diepte en dimensie aan je lokken, waardoor ze er natuurlijker en veelzijdiger uitzien. Met zoveel verschillende kleuren om uit te kiezen, kun je de perfecte tint vinden voor jouw teint en stijl.

Toner is de onbezongen held van haarkleuringen. Het kan diepte, glans en levendigheid toevoegen aan elke kleur, waardoor het er rijker en meer dimensionaal uitziet. Ook kan toner ervoor zorgen dat je haren gezond en sterk aanvoelen. Het geeft je haar diepte en dimensie, waardoor het lijkt alsof je net een kleurbehandeling hebt gehad - zonder al het gedoe. Haartoner is verkrijgbaar in verschillende tinten, dus je kunt de perfecte toner vinden voor jouw unieke haarkleur. Plus, het is gemakkelijk te gebruiken; breng het gewoon aan na het wassen en conditioneren van je haar.

Lees hier over de 5 beste haartoners en welke geschikt zijn voor jouw haar behoeften.

#1 Volumepoeder - Haarpoeder

Deze originele haarpoeders van Sevich zijn een nieuwe trend om dun haar of haar uitgroei onopvallend "bij te kleuren" en voller te doen lijken.De poeder maakt je haarlijn en kruin in slechts 30 seconden zichtbaar voller.

De poeder hecht zich door middel van veilige statische elektriciteit aan je haar om zo dunner wordende plekken te camoufleren. Ook blijft het perfect op zijn plaats en niemand ziet dat je deze camouflage poeder hebt toegepast. De volumepoeder blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Bovendien is het makkelijk te verwijderen door je haar te wassen met een gewone willekeurige shampoo.

Volumepoeder - Haarpoeder

#2 Schwarzkopf Blond Me Toning Ice

Schwarzkopf Blond Me Toning is een crème dat helpt koperachtig blond haar te verzachten, waardoor je een natuurlijk ogende lichtblonde kleur krijgt. Dit product voedt en versterkt ook je haar, waardoor het er gezonder uitziet en aanvoelt.

De Blonde Me Bond Enforcing Blonde Toning bevat een Bond Enforcing HydroLock-Technologie. De haarverf is ontwikkeld als een holistisch systeem voor ultieme haarkwaliteit. Deze haarverf is geschikt voor een ontkleurde basis of een natuurlijke basis van 9 of lichter. De blonde kleur wordt opgefrist en geneutraliseerd.

Schwarzkopf Blond Me Toning

#3 Schwarzkopf Igora Vibrance Gold Toner

Geef uw haar wat extra glans en bescherming met Schwarzkopf Igora Vibrance Gold Toner. Het speciale vochtbescherming complex helpt je lokken er gezond en gehydrateerd uit te laten zien, terwijl de toegevoegde gouden toner je die benijdenswaardige gouden gloed geeft.

Op zoek naar wat levendigheid en vitaliteit toe te voegen aan uw haarkleur? Schwarzkopf Igora Vibrance Gold Toner is de perfecte oplossing. Deze vloeibare formule voorziet je lokken van prachtige, gouden highlights en geeft je haar een geweldige glans boost. En niet te vergeten, het is ook verrijkt met keratine - om je haar te helpen versterken en verzorgen - en UV-filters - om het te helpen beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

Schwarzkopf Igora Vibrance Gold Toner

#4 Schwarzkopf Blond Me Premium Lift 9+ - Blondeerpoeder

Schwarzkopf Blond Me Premium is een revolutionair nieuw product dat je helpt de perfecte blonde bombshell look te krijgen zonder naar de salon te hoeven gaan. Dit product is gemakkelijk te gebruiken - meng het gewoon op droog haar, laat het een paar minuten zitten, en spoel het dan grondig uit.

Je zult versteld staan van hoe glanzend en gezond je haar eruit ziet na het gebruik van Schwarzkopf Blond Me Premium. Wil je blond worden maar ben je bang voor de schade? Schwarzkopf Blond Me Premium is hier om je lokken veilig en effectief op te lichten. Met maar liefst 9 oplichting niveaus helpt dit product je de perfecte blonde tint te verkrijgen - zonder de bijbehorende schade. Bovendien helpt de versterkende formule je haar bruggen te versterken en te beschermen, voor lokken die er gezonder uitzien dan ooit tevoren.

Schwarzkopf Blond Me Premium Lift 9+

#5 Schwarzkopf - Igora - Vibrance - Tone on Tone Coloration

Tone on Tone Coloration van Schwarzkopf is de nieuwe manier om uw haar te kleuren met meer gemak. Deze hydraterende, demi-permanente haarkleuring wordt geleverd in een gemakkelijk te gebruiken applicatieflacon die het aanbrengen gelijkmatig en nauwkeurig maakt.

Schwarzkopf - Tone on Tone Coloration is de nieuwe manier om een mooie, hydraterende haarkleur te krijgen zonder het gedoe van een permanente verfbeurt. Deze demi-permanente kleuring wordt geleverd met extra gemak, zodat u uw gewenste look in slechts één eenvoudige stap kunt bereiken.

Schwarzkopf - Igora - Vibrance - Tone on Tone Coloration

Tot slot over de beste haartoners

Toners zijn een belangrijke stap in elke haarverzorgingsroutine. Ze kunnen diepte en dimensie geven aan het haar. Ze helpen ook om ongewenste koperkleur te verwijderen en eventuele gele tinten te corrigeren die zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld.

Door een toner te gebruiken na het kleuren van je haar, kan je helpen de kleur in te sluiten en je lokken te beschermen tegen toekomstige schade. Koper kan een mooie toevoeging zijn aan je haar, maar soms wil je het misschien verwijderen. Met een koper toner verwijdert u alle ongewenste koperkleuren en ziet uw haar er weer op zijn best uit. Toners kunnen helpen om de algehele gezondheid van je haar te verbeteren. Ze geven ook een glans boost die ervoor kan zorgen dat je haar er op zijn best uitziet. Als je op zoek bent naar een manier om je haar te verzorgen en het wat extra glans te geven, is het gebruik van een toner een geweldige optie.