Thierry Mugler Alien 60 ml Eau de Parfum Damesparfum Navulbaar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Thierry Mugler Alien 60 ml Eau de Parfum Damesparfum Navulbaar. parfum en ontdek of het geschikt is voor jou.  Op deze pagina vind jij een prijs vergelijking en de beste reviews. Lees daarom snel verder.

Specificaties parfum van Thierry Mugler

Merk

Thierry Mugler

Geursoort

Bloemig

Geslacht

Unisex

Gewicht

248 g

Inhoud

60 ml

Omschrijving van de Thierry Mugler 3439600056921

Thierry Mugler Alien 60 ml Eau de Parfum Damesparfum Navulbaar is de ultieme expressie van vrouwelijkheid. Het is een talismanparfum dat vrede en sereniteit verspreidt met zijn rijke en sensuele noten. De unieke geur is een combinatie van drie onthullingen. De eerste onthulling is de Indiase sambac jasmijn, een bloem die kwetsbaarheid en kracht symboliseert. De tweede onthulling is de sensuele cashmeranhout, gekenmerkt door exotische muskusnoot. De derde en laatste onthulling is witte amber, een verrukkelijke en zachte noot. Thierry Mugler heeft een flacon ontwikkeld die duurzaam en navulbaar is. Zo kan je de flacon na gebruik eenvoudig en op twee manieren opnieuw vullen. Als je deze geur draagt, brengt het je een stralende en sensuele zonnegodin in je leven. Een uitstraling van sereniteit en kracht. Het is het perfecte parfum voor vrouwen die de ultieme expressie van vrouwelijkheid willen beleven.

Veelgestelde vragen over de Thierry Mugler parfum

Deze parfum is geschikt voor iedereen die van Bloemig houdt. Het is specifiek geschikt voor Unisex.

De Thierry Mugler Alien 60 ml Eau de Parfum Damesparfum Navulbaar. heeft een inhoud van 60 ml met een gewicht van 248 g.

Bekijk ook andere parfums