Beste Ontkleuring 2022

Wilt u van uw haarkleur af maar bent u bang voor de schade? Haarontkleuring is een zachtaardig proces dat uw haar niet beschadigt. In feite kan het zelfs de gezondheid en conditie van uw haar verbeteren. Het is subtiel en mooi - precies zoals u het altijd al wilde hebben. Haarontkleuring is speciaal ontworpen om kleurpigmenten uit het haar te verwijderen zonder het te beschadigen.

Wil je haar waar al een haarkleuring in zit lichter maken of jouw natuurlijke haar lichter kleuren? Dan is het nodig om een ontkleuringsproduct te gebruiken. Een ontkleuring is een voorbehandeling, die jouw haar voorbereidt op de kleuring die je eigenlijk wilt. Met een ontkleuring is het belangrijk dat je het product goed dik en evenredig aanbrengt in het haar. Haarontkleuring is een zachte en niet-schadelijke manier om haarkleur te verwijderen. Het bevat geen ammoniak of peroxide, dus het zal uw haar niet beschadigen. Sterker nog, het kan zelfs helpen om beschadigd haar te herstellen.

Lees snel over de 5 beste haar ontkleuringsproducten en welke je kunt gebruiken.

#1 Showtime Ultralight Blondeerpoeder

Wil je je lokken lichter maken zonder ze te beschadigen? Kijk dan niet verder dan Showtime Ultralight Blondeerpoeder Met dit hoogwaardige blondeerpoeder krijg je de blonde look die je wenst, terwijl je huid niet geïrriteerd raakt.

Showtime Blondeerpoeder Ultra Light is een prima kwaliteit ontkleuringspoeder. Deze blondeerpoeder dien je te mengen met de Showtime Oxidatiecreme. Meng de Blondeerpoeder met Waterstofperoxide. De sterkte van de Peroxide 3,6,9 of 12% is afhankelijk van het gewenste resultaat. Je mengt het tot een lekker smeerbaar papje wat geen klontjes geeft. Vermijd met het inzetten zoveel mogelijk de huid.

[Combo] Showtime Ultralight Blondeerpoeder + Showtime Oxidant

#2 Haar bleekmiddel en peroxide kit

Wil je je lokken lichter maken? Deze bleekmiddel- en peroxide kit is perfect voor die taak. De doos bevat bleekpoeder en peroxide zodat je het perfecte oplichtende effect kunt bereiken. Bewaar de kit op een koele, droge plaats en test het uit op een lok haar voor je het op je hele hoofd aanbrengt - gewoon voor de zekerheid.

De doos bevat bleekpoeder en peroxide om het haar te ontkleuren en wit te maken. Het gebruik hiervan geeft je een prachtig resultaat die als basis voor de semi-permanente haarkleuren gebruikt kan worden. In de doos zitten behalve de bleekpoeder en de peroxide ook handschoenen, een borsteltje, een maatlepeltje en uitgebreide instructies. Handig en snel om zelf thuis te gebruiken.

Haar bleekmiddel en peroxide kit

#3 L'Oreal Efassor 2X28G haarontkleuring

Efassor is een geweldige manier om je haar klaar te maken voor een nieuwe kleuring. Het verwijdert de haarkleur zacht en gemakkelijk zonder agressieve chemicaliën of geuren.

L'Oréal's Efassor is een milde, professionele manier om uw haarkleur te verwijderen en het in enkele minuten terug te brengen in de oorspronkelijke kleur. Het verwijdert permanente en semi-permanente kleuren, maar ook kleurvlekken van handen en hoofdhuid. Efassor is ook handig voor het verwijderen van kleurvlekken van handen en hoofdhuid, zodat u er op uw best uitziet en zich ook zo voelt.

L'Oreal Efassor haarontkleuring

#4 Colour Reset Colour Remover Kit

De Colour Reset Colour Remover Kit is de beste manier om kleur efficiënt te verwijderen. Het bevat arganolie die helpt de conditie en textuur van je haar te verbeteren.

Deze drie stappen formule keert het haarkleuring proces om. Een permanente haarkleur werkt door kleine kunstmatige pigmentmoleculen in het haar te zetten. Bij alle permanente haarkleuringen is waterstofperoxide vereist om een permanent resultaat te bereiken. Peroxide veroorzaakt een effect dat ‘oxidatie’ wordt genoemd, wat betekent dat waterstofperoxide ‘oxideert’ wanneer het in aanraking komt met lucht. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om alle smurrie te verwijderen en je lokken te doen opleven, zodat ze er weer glanzend en gezond uitzien.

Colour Reset Colour Remover Kit

#5 Schwarzkopf Color Remover

Schwarzkopf's Color Remover is de perfecte oplossing voor lichtbruin haar. De formule op cremebasis biedt een volledige dekking en verwijdert gemakkelijk ongewenste kleur zonder uw lokken te beschadigen.Het biedt een volledige dekking voor een mooie, natuurlijke kleur.

Het romige mengsel heeft de ideale textuur om de kapper te helpen de kleurgeschiedenis van haar klanten te resetten en creativiteit te stimuleren. De geïntegreerde FiberBond-technologie beschermt en versterkt de haarvezel, waardoor deze meteen klaar is voor een nieuwe kleurenservice.

Schwarzkopf Color Remover

Tot slot over de beste ontkleuringen

Als je op zoek bent naar een efficiënte en milde manier om haarkleur te verwijderen, is onze haarontkleuring een handige optie. Dit middeltje helpt ook de conditie van je haar te verbeteren door productopbouw te verwijderen. Naast het snel verwijderen van kleur laat het het haar ook zachter en gladder aanvoelen. Het helpt ook product ophopingen te verwijderen, zodat uw lokken er op hun best uitzien en aanvoelen.

Als je je haarkleur wil veranderen maar je aarzelt om je volledig toe te leggen op een nieuwe tint, overweeg dan om haarontkleuring eens te proberen. Het is een gemakkelijke manier om je lokken op te lichten zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën of uitgebreide bleek processen. En het beste van alles? Je kunt nog steeds je favoriete donkere tinten dragen door tussen de behandelingen door tijdelijke haarverf te gebruiken.