Massagepraktijk Hanka van Dijk

Massagepraktijk Hanka van Dijk is een Massagetherapeut gelegen aan Horstlandenpark 75 in Helmond.

Meer informatie over Massagepraktijk Hanka van Dijk in Helmond

Massagepraktijk Hanka van Dijk is een Massagetherapeut gelegen in Helmond op Horstlandenpark 75.

Kom langs bij Massagepraktijk Hanka van Dijk uit Helmond. Laat je verwennen door een massage te krijgen of een andere beautybehandeling te nemen van een van de beauty specialisten. Kom helemaal tot rust door een massage te krijgen. Ervaar de prettige effecten van de vele soorten massages die Massagepraktijk Hanka van Dijk aanbieden.

Ben jij opzoek naar een Massagetherapeut in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Massagepraktijk Hanka van Dijk op de goede plek. Bij Massagepraktijk Hanka van Dijk kun je terecht voor onder andere vele soorten massages. Deze Massagetherapeut is gelegen aan Horstlandenpark 75 in Helmond. Je kan Massagepraktijk Hanka van Dijk telefonisch bereiken op: 31 6 20730250 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.massagepraktijkhankavandijk.nl/

Wil je graag een massage of beautybehandleing? Kom langs bij Massagepraktijk Hanka van Dijk of maak telefonisch een afspraak.

Hoe kom je bij Massagepraktijk Hanka van Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Massagepraktijk Hanka van Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Massage salon
  2. Massagepraktijk Hanka van Dijk

Bezoekers bekeken ook