Scenty Parfum Verstuiver Navulbaar Mini Parfum Flesje Reisflesje.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Scenty Parfum Verstuiver Navulbaar Mini Parfum Flesje Reisflesje. parfum en ontdek of het geschikt is voor jou.  Op deze pagina vind jij een prijs vergelijking en de beste reviews. Lees daarom snel verder.

Specificaties parfum van Scenty

Merk

Scenty

Geursoort

Geslacht

Gewicht

39 g

Inhoud

5 ml

Omschrijving van de Scenty 8720254968704

Gelukkig is er de Scenty Parfum Verstuiver Navulbaar Mini Parfum Flesje Reisflesje! Dit handzame mini flesje bevat 5 ml van je favoriete parfum, wat genoeg is voor de hele dag. Het flesje is zo klein dat je het makkelijk in elke tas kunt stoppen en je ruikt er de hele dag lekker doorheen. Het flesje is ook makkelijk te vullen. Je kunt het bijvullen met de parfum die je al in huis hebt. Je hoeft alleen maar de dop eraf te halen en de parfum met een pipet in het flesje te doen. Dankzij de kleine maat, is de Scenty Parfum Verstuiver Navulbaar Mini Parfum Flesje Reisflesje een must-have voor iedereen die van geuren houdt. Of je nu een avonturier bent of niet, je kunt je favoriete luchtje altijd bij je hebben.

Veelgestelde vragen over de Scenty parfum

Deze parfum is geschikt voor iedereen die van houdt. Het is specifiek geschikt voor .

De Scenty Parfum Verstuiver Navulbaar Mini Parfum Flesje Reisflesje. heeft een inhoud van 5 ml met een gewicht van 39 g.

Bekijk ook andere parfums