Vries de Keimpe Massagepraktijk

Vries de Keimpe Massagepraktijk is een Massagetherapeut gelegen aan Halligenweg 2 in Munein.

Meer informatie over Vries de Keimpe Massagepraktijk in Munein

Vries de Keimpe Massagepraktijk is een Massagetherapeut gelegen in Munein op Halligenweg 2.

Kom langs bij Vries de Keimpe Massagepraktijk uit Munein. Laat je verwennen door een massage te krijgen of een andere beautybehandeling te nemen van een van de beauty specialisten. Kom helemaal tot rust door een massage te krijgen. Ervaar de prettige effecten van de vele soorten massages die Vries de Keimpe Massagepraktijk aanbieden.

Ben jij opzoek naar een Massagetherapeut in de buurt van Munein? Dan ben je bij Vries de Keimpe Massagepraktijk op de goede plek. Bij Vries de Keimpe Massagepraktijk kun je terecht voor onder andere vele soorten massages. Deze Massagetherapeut is gelegen aan Halligenweg 2 in Munein. Je kan Vries de Keimpe Massagepraktijk telefonisch bereiken op: 31 6 12959200 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.stijvespieren.com/

Wil je graag een massage of beautybehandleing? Kom langs bij Vries de Keimpe Massagepraktijk of maak telefonisch een afspraak.

Hoe kom je bij Vries de Keimpe Massagepraktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vries de Keimpe Massagepraktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Massage salon
  2. Vries de Keimpe Massagepraktijk

Bezoekers bekeken ook